Çanakkale Zaferi

Çanakkale Zaferi

ÇANAKKALE ZAFERİ

18.03.2024 44

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde, Türk milletinin büyük kahramanlığını ve fedakarlığını bir kez daha gururla anıyoruz. O dönemde, azim ve inançlarıyla, vatan topraklarını korumak için göğüslerini siper eden kahraman dedelerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz.

 

Çanakkale, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Düşmanın üstün güçlerine karşı verilen bu destansı mücadele, tüm dünyaya Türk milletinin ne kadar güçlü ve kararlı olduğunu göstermiştir.

 

Bu zaferde, topraklarımızı korumak için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, onların aziz hatırasını daima yaşatmayı bir borç biliyoruz.

 

Bugün, Çanakkale ruhunu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak bizlere düşen en önemli görevdir. Birlik ve beraberlik içinde, milletimizin birlik ve dirliğini koruyarak, Çanakkale ruhunu her zaman yaşatmaya devam edeceğiz.

 

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde, başta büyük komutan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun!

 

18-03-2024